Ρίξτε βολές με το νέο doodle της Google

Ρίξτε βολές με το νέο doodle της Google
 
Η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης, Google, συνεχίζει με τα διαδραστικά της παιχνίδια στην αρχική της σελίδα, τα οποία είναι αφιερωμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά τα 110 μέτρα με εμπόδια, το νέο Doodle του ιντερνετικού κολοσσού δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να σουτάρει βολές και να ευστοχήσει σε όσες περισσότερες μπορεί μέσα σε 24 δευτερόλεπτα πατώντας το space.

Οι επιδόσεις του κάθε χρήστη καταμετρώνται και ο ίδιος μπορεί να τις μοιραστεί στο Google+ ή να κάνει νέες προσπάθειες.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων περιλαμβάνει τους προημιτελικούς ανδρών στο μπάσκετ. Η καλαθοσφαίριση εντάχθηκε στα ολυμπιακά αθλήματα της ανδρικής κατηγορίας κατά τους Αγώνες του Βερολίνου (1936) και από τότε βρίσκεται μόνιμα στο πρόγραμμα των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC