Ψυγείο πωλητής σας χρεώνει χωρίς να περάσετε από το ταμείο

Ψυγείο πωλητής σας χρεώνει χωρίς να περάσετε από το ταμείο
 

Σπάνια ένα ψυγείο μπορεί να θεωρηθεί ως επίτευγμα της τεχνολογίας. Το πολύ πολύ να έχει χαμηλή κατανάλωση ή κάτι αντίστοιχο. Το ShelfX όμως φιλοδοξεί να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα αφού εκτός από ψυγείο είναι και αυτόματος πωλητής.

Καταρχάς δεν μπορείτε να το ανοίξετε αν δεν σας αναγνωρίσει μέσω της ειδικής κάρτας σας ή μέσω μιας εφαρμογής που σκανάρει ένα QR code στην επιφάνεια του. Αφού ανοίξει όμως μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε απ’ αυτό.

Όταν το κλείσετε όμως εξετάζει μόνο του τι ακριβώς αφαιρέσατε και χρεώνει τον λογαριασμό σας. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να περάσετε από το ταμείο αλλά ούτε και να κουβαλάτε μαζί σας χρήματα. Οι δυνατότητες του όμως δεν σταματούν εκεί. Επιπλέον ελέγχει ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο του και όταν αρχίσει να αδειάζει ενημερώνει ώστε να το ξαναγεμίσουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC