Υπηρεσίες cloud ετοιμάζει η LG

Υπηρεσίες cloud ετοιμάζει η LG
 

Αν και αναμένεται ότι η Samsung θα ανακοινώσει την δική της υπηρεσία cloud μαζί με την παρουσίαση του Galaxy S III φαίνεται ότι η LG την πρόλαβε. Από την 1η Μαΐου θα τεθεί σε λειτουργία το LG Cloud beta το οποίο όπως το Dropbox, το Google Drive και όλες οι αντίστοιχες υπηρεσίες θα προσφέρει κάποιο χώρο δωρεάν και για την επέκταση του θα πρέπει κανείς να πληρώσει.

Σε τι θα διαφοροποιείται όμως το LG Cloud από όλα τα άλλα πακέτα που προσφέρουν οι άλλες υπηρεσίες; Στο ότι αν κάποιος ανεβάσει ένα βίντεο του οποίου το φορμάτ δεν αναγνωρίζεται από τη συσκευή του το LG Cloud θα το μετατρέπει αυτόματα σε κάποιο άλλο φορμάτ.

Το πόσους θα ενδιαφέρει αυτό μένει να το δούμε αλλά αν η τιμή της υπηρεσίας είναι ανταγωνιστική ίσως και να μην έχει σημασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC