Ρεκόρ προπαραγγελιών για το Samsung Galaxy S III

Ρεκόρ προπαραγγελιών για το Samsung Galaxy S III
 

Με δεδομένη την πορεία των προκατόχων του αλλά και τη δημοσιότητα που συγκέντρωσε η παρουσίαση του στο Λονδίνο η επιτυχία του Samsung Galaxy S III ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη.

Παρόλα αυτά κανείς δεν περίμενε ότι το κοινό θα έδειχνε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτό πριν καν κυκλοφορήσει. Όπως μαθαίνουμε λοιπόν οι προπαραγγελίες για τη συσκευή έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία φτάνοντας τα 9 εκατομμύρια τεμάχια σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια, αν κάποιος συγκρίνει τον αριθμό αυτό με εκείνους των iPhone, τότε ενδεχομένως να φαντάζει μικρός. Από την άλλη όμως, δεδομένου ότι υπάρχουν στην αγορά των Android smarthones εκατοντάδες μοντέλα, είναι εντυπωσιακός.

Έχει ενδιαφέρον επίσης ότι στον πιο πάνω αριθμό δεν συμπεριλαμβάνεται η αγορά των ΗΠΑ καθώς το SIII θα κυκλοφορήσει εκεί αρκετά αργότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC