Σχολές ηλεκτρονικής κατασκοπείας δημιουργεί η NSA

Σχολές ηλεκτρονικής κατασκοπείας δημιουργεί η NSA
 

Αν και οι ΗΠΑ δεν έχουν έλλειψη επιστημόνων πληροφορικής, όταν πρόκειται για θέματα εθνικής ασφαλείας το να βρει κανείς ανθρώπους που να είναι εξοικειωμένοι με τις σχετικές απειλές και προκλήσεις είναι μάλλον δύσκολο.

Προκειμένου να λύσει το πρόβλημα αυτό η NSA πρόκειται να δημιουργήσει σχετικά τμήματα σε τέσσερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Παρόλα αυτά δεν θα μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει στα μαθήματα αυτά αλλά μόνο επιλεγμένοι φοιτητές οι οποίοι θα έχουν προηγούμενος ελεγχθεί πλήρως από την υπηρεσία για το παρελθόν τους.

Στόχος είναι να υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο θα γνωρίζουν πώς να προστατεύσουν επαρκώς τα κυβερνητικά δίκτυα αλλά και να συλλέγουν πληροφορίες από τρίτες χώρες. Παρόλα αυτά όπως έγινε γνωστό οι σχολές που είχαν μαθήματα σχετικά με αυτό που θέλει να διδάξει η υπηρεσία ήταν πραγματικά ελάχιστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC