Σε 10 εβδομάδες έρχεται το Blink στον Chrome

Σε 10 εβδομάδες έρχεται το Blink στον Chrome
 
Μόλις χθες η Google ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μηχανή Webkit στο πρότζεκτ Chromium και την αντικατάστασή του από το Blink. Η νέα open source μηχανή rendering που βασίζεται στο Webkit θα ενσωματωθεί σταδιακά και στον Chrome.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρία σήμερα, κάτι τέτοιο δε θα αργήσει να συμβεί αφού το Blink θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε μία από τις πρώτες σταθερές εκδόσεις του Chrome 28, που αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε περίπου 10 εβδομάδες.

Μπορεί η τελική έκδοση του Chrome 28 να καθυστερήσει αρκετά, όμως είναι πολύ πιθανό να μπορέσουμε να πάρουμε μία γεύση από το Blink στις αρχικές Beta εκδόσεις του πλοηγού της Google, που θα κυκλοφορήσουν πολύ νωρίτερα.

Ταυτόχρονα με την έκδοση για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές του Chrome, το Blink αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην αντίστοιχη έκδοση του browser για φορητές συσκευές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC