Σε ασύλληπτα ποσά φτάνουν τα μετρητά της Apple

Σε ασύλληπτα ποσά φτάνουν τα μετρητά της Apple
 

Με τις πωλήσεις της Apple να ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη, είναι λογικό να αυξάνονται και τα μετρητά που διαθέτει. Ενώ λοιπόν στα προηγούμενα αποτελέσματα είχαμε μείνει στα 97 δισεκατομμύρια δολάρια, τώρα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία έχει ξεπεράσει το ποσό αυτό κατά πολύ.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς λοιπόν, τα μετρητά που έχει στη διάθεση της η εταιρεία φτάνουν τα 110 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται φυσικά για εξωφρενικό ποσό αλλά αν θέλουμε να πάρουμε μια ιδέα σε τι μεταφράζεται αρκεί μόνο να σκεφτούμε το εξής:

Η αξία της Amazon είναι 86.6 δισεκατομμύρια δολάρια, της Nokia 13.59 δισεκατομμύρια και της RIM 6.85 δισεκατομμύρια.

Με άλλα λόγια η Apple μπορεί να αγοράσει εύκολα τρεις βασικούς ανταγωνιστές της και παρόλα αυτά να μείνουν και κάποια χρήματα στο ταμείο της. Αν αυτό δεν αποτελεί επιτυχία, αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να είναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC