Το κουτάλι που ελέγχει πόσο αλμυρό είναι το φαγητό

Το κουτάλι που ελέγχει πόσο αλμυρό είναι το φαγητό
 
Όσα gadgets και αν έχουμε δει, η εφευρετικότητα των εταιρειών δεν θα πάψει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Ο λόγος βέβαια για το κουτάλι ελέγχου περιεκτικότητας αλατιού (Salinity Monitor Spoon) που ελέγχει, τι άλλο, πόσο αλμυρό είναι το φαγητό μας.

Κατασκευασμένο από την ιαπωνική εταιρεία Compact Impact, απευθύνεται σε ανθρώπους που πρέπει να ελέγχουν για λόγους υγείας την περιεκτικότητα σε αλάτι των τροφών που προσλαμβάνουν.

Αν και κάτι τέτοιο είναι εύκολο για τα φαγητά που παρασκευάζουν οι ίδιοι, δεν συμβαίνει το ίδιο και για τα πιάτα των εστιατορίων που πολύ συχνά είναι πολύ πιο αλμυρά απ’ ό,τι τα σπιτικά.

Αν και δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό, κοστίζει 58 δολάρια, έχει ήδη αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές. Μάλιστα αν ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελλάδα είναι βέβαιο ότι θα έχει και μια επιπλέον χρήση: Θα το χρησιμοποιούν τα ζευγάρια στους αιώνιους καβγάδες τους για το αν το φαγητό έχει περισσότερο ή λιγότερο αλάτι απ’ ό,τι έπρεπε.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_11101.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC