Σε ποια αυτοκίνητα θα βρίσκεται το CarPlay της Apple

Σε ποια αυτοκίνητα θα βρίσκεται το CarPlay της Apple

Η εταιρεία του Κουπερτίνο ενσωμάτωσε 9 νέους συνεργάτες

Μετά την ανακοίνωση πως το CarPlay θα βρίσκεται από του χρόνου στα νέα μοντέλα Audi η Apple και επίσημα επιβεβαίωσε ακόμη 9 εταιρείες αυτοκινήτων με τις οποίες θα συνεργαστεί και θα κάνει διαθέσιμη την νέα της υπηρεσία από το 2015.

Αυτές όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της εταιρείας είναι οι: Abarth, Alfa Romeo, Audi, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Mazda και Ram.

Αυτή η ανακοίνωση σημαίνει πως το CarPlay της Apple στο άμεσο μέλλον θα βρίσκεται μέχρι στιγμής σε 29 εταιρείες αυτοκινήτων.

Η Apple έχει ήδη αναφέρει πως το CarPlay θα κάνει πρώτα την εμφάνιση του σε μοντέλα των Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Volvo και Ferrari στο τέλος αυτού του χρόνου με τις υπόλοιπες εταιρείες να ακολουθούν με το νέο έτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC