Σπάει κάθε ρεκόρ το Diablo III

Σπάει κάθε ρεκόρ το Diablo III
 
Αν και όλοι ήταν βέβαιοι ότι το Diablo III θα είχε εξαιρετικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις του, δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο θα αποτελέσει σταθμό για την Activision-Blizzard. Αν όχι για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αναμφίβολα για τα κέρδη που θα της αποφέρει.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν το παιχνίδι πούλησε 3.5 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στην πρώτη ημέρα διάθεσης, ενώ μέχρι σήμερα ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τα 6.3 εκατομμύρια αντίτυπα! Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι στα πιο πάνω νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται τα 1.2 εκατομμύρια αντίτυπα που έλαβαν δωρεάν όσοι αγόρασαν το ετήσιο πακέτο του World of Warcraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC