«Σπάει» όλα τα ρεκόρ το iPhone 5

«Σπάει» όλα τα ρεκόρ το iPhone 5
 
Μέχρι τώρα όμως δεν γνωρίζαμε τον ακριβή αριθμό των παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες 24 ώρες από την διάθεση του νέου iPhone με κάποιες αρχικές εκτιμήσεις να μιλούν για διπλάσιο αριθμό παραγγελιών από το iPhone 4S, το οποίο πέρσι είχε σημειώσει περίπου 600.000 παραγγελίες.

Όπως φαίνεται όμως ο πραγματικός αριθμός δεν ήταν απλά διπλάσιος, αλλά τριπλάσιος από τις παραγγελίες που σημείωσε το iPhone 4S την ίδια χρονική περίοδο. Η Apple μόλις ανακοίνωσε πως το iPhone 5 έσπασε κάθε ρεκόρ παραγγελιών, σημειώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια παραγγελίες το πρώτο εικοσιτετράωρο, με την ζήτηση να υπερβαίνει το αρχικό stock της εταιρείας μέσα στην πρώτη ώρα.

«Οι προ-παραγγελίες του iPhone 5 συνέτριψαν το προηγούμενο ρεκόρ του iPhone 4S και η ανταπόκριση του κοινού στο iPhone 5 ήταν πρωτοφανής» δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος marketing Apple, Philip Schiller. «Το iPhone 5 είναι το καλύτερο iPhone μέχρι τώρα, το πιο όμορφο προϊόν που έχουμε φτιάξει και ελπίζουμε οι καταναλωτές να το λατρέψουν όσο και εμείς.»

Η ανακοίνωση η Apple αναφέρει ακόμα πως αν και οι περισσότερες από τις παραγγελίες θα ολοκληρωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου, πολλές από αυτές θα παραδοθούν τον Οκτώβριο, ενώ τόσο η Apple όσο και οι εταιρείες κινητής έχουν «παγώσει» τις νέες παραγγελίες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC