Ξεκίνησε η φημολογία για το Galaxy S4

Ξεκίνησε η φημολογία για το Galaxy S4
 
Μπορεί το Galaxy SIII να μην έχει παρά μόνο λίγους μήνες που έχει κυκλοφορήσει αλλά η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο του. Ο λόγος για το Galaxy S IV φυσικά για το οποίο έχουν ήδη αρχίσει οι πρώτες διαρροές.

Σύμφωνα λοιπόν με τη σχετική φημολογία, το Galaxy S IV θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2013 της Βαρκελώνης και μάλιστα θα αρχίσει να πωλείται, σε κάποιες αγορές τουλάχιστον, σχεδόν αμέσως. Δηλαδή εντός του Μαρτίου.

Το αν ισχύει βέβαια αυτή η φημολογία είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Καταρχάς η Samsung έχει δείξει ότι θέλει να παρουσιάζει το Galaxy σε ξεχωριστές εκδηλώσεις και όχι στο πλαίσιο έκθεσης. Επιπλέον σημαίνει ότι πλέον θα πάψει να το διαθέτει ανά έτος αλλά θα μειώσει τον κύκλο κυκλοφορίας του στους εννέα μήνες.

Είναι άραγε η Samsung να αλλάξει τόσο πολύ τη στρατηγική της. Δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμη. Το βέβαιο είναι πώς αν πράγματι προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, η Apple θα έχει έναν πραγματικά δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC