Σπάει ρεκόρ το Instagram

Σπάει ρεκόρ το Instagram
 

Είναι ξεκάθαρο ότι το Instagram δεν είναι μια υπηρεσία όπως όλες οι άλλες. Μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια από την δημιουργία της, κατάφερε να εξαγοραστεί από το Facebook προς 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Και μόνο δέκα ημέρες αφού κυκλοφόρησε ως εφαρμογή για το Android, είδε τους χρήστες της να αυξάνονται από τα 30 στα 40 εκατομμύρια.

Είναι αλήθεια βέβαια ότι οι χρήστες του Android περίμεναν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της εφαρμογής. Άλλωστε μέσα σε 24 ώρες από τη στιγμή που έγινε διαθέσιμη για download, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο λήψεις. Παρόλα αυτά είναι απίθανο η αύξηση από τα 30 στα 40 εντός 10 ημερών να οφείλεται μόνο σε αυτό.

Ως πιο εύλογη ερμηνεία θεωρείται η εξαγορά της υπηρεσίας από το Facebook. Όπως θα περίμενε κανείς, η εξαγορά συνδυάστηκε και με την απαραίτητη δημοσιότητα. Γεγονός που έκανε ακόμη πιο γνωστό το Instagram στο κοινό και το οδήγησε να εξετάσει περί τίνος πρόκειται.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρκ έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC