Στα 20 εκατ. οι πωλήσεις του Galaxy S III

Στα 20 εκατ. οι πωλήσεις του Galaxy S III
 
Όπως ανακοινώθηκε, μέσα σε 100 ημέρες από την κυκλοφορία της, η νέα ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να φτάσει τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Μόλις χτες είδαμε ότι το Samsung Galaxy S III έριξε από την κορυφή το iPhone 4S σε συνολικές πωλήσεις για το μήνα Αύγουστο και σήμερα η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από 100 ημέρες κυκλοφορίας ξεπέρασε τα 20 εκατ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο!

Από αυτά, τα 6 εκατομμύρια έχουν διατεθεί σε χώρες της Ευρώπης, τα 4 εκατομμύρια στην αμερικανική αγορά, 4.5 εκατομμύρια στην Ασία, 2.5 εκατομμύρια στην Κορέα και τα υπόλοιπα σε άλλες χώρες.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι ο ρυθμός πωλήσεων του Galaxy S III είναι τριπλάσιος από εκείνες του Galaxy S II και εξαπλάσιος από αυτές του Galaxy S!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC