Στα 50 δισ. τα μετρητά της Google

Στα 50 δισ. τα μετρητά της Google
 

Αν και έχουμε συνδέσει την Apple με τον τεράστιο όγκο μετρητών, ο μεγάλος της ανταγωνιστής, ή Google δηλαδή δεν πάει καθόλου πίσω. Μπορεί βέβαια να μην διαθέτει τα 100 δισεκατομμύρια της εταιρείας του Cupertino αλλά δεν θα τη λέγαμε και απένταρη. Όπως μάθαμε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου του 2012, τα μετρητά που έχει αυτή τη στιγμή ο διαδικτυακός κολοσσός πλησιάζουν τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια (49,3 για την ακρίβεια).

Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο πάντως καθώς η εταιρεία εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα. Ο τζίρος της άλλωστε για το πιο πάνω διάστημα έφτασε στα 10.65 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για αύξηση της τάξεως του 24% σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό για την περσινή χρονιά την ίδια περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC