Στην εξαγορά του VirusTotal προχωρά η Google

Στην εξαγορά του VirusTotal προχωρά η Google
 

Είναι γνωστό ότι η Google δέχεται πάρα πολλές κατηγορίες σε ό,τι αφορά την προστασία του Android από κακόβουλο λογισμικό. Φαίνεται λοιπόν ότι η εταιρεία αποφάσισε να δώσει περισσότερη προσοχή στο πρόβλημα.

Όπως έγινε γνωστό προχώρησε στην εξαγορά του VirusTotal, ενός online εργαλείου που σκανάρει αρχεία για ιούς και κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό με το οποίο άλλωστε είχε στενή συνεργασία εδώ και αρκετό διάστημα.

Προς το παρόν το VirusTotal δεν θα ενσωματωθεί στη Google αλλά θα εξακολουθεί να λειτουργεί αυτόνομα. Δεδομένου όμως ότι έχει αναπτύξει 44 διαφορετικά αντί-ιικά προϊόντα η χρηματοδότηση από πλευράς Google θα του δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων του πολύ πιο γρήγορα.

Το ποσό της εξαγοράς δεν έχει γίνει γνωστό ούτε αν πράγματι η Google θα το αξιοποιήσει πράγματι για το Android ή για τις υπόλοιπες υπηρεσίες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC