Στην κορυφή των πωλήσεων το Galaxy S III

Στην κορυφή των πωλήσεων το Galaxy S III
 
Ενθουσιασμένα πρέπει να είναι τα στελέχη της Samsung από την πορεία του Galaxy SIII στις ΗΠΑ. Όπως έγινε γνωστό, είναι πλέον πρώτο σε πωλήσεις στην αμερικανική αγορά ξεπερνώντας ακόμη και το iPhone 4S για τον Αύγουστο.

Όπως αναφέρει η Canaccord Genuity, είναι η πρώτη φορά που το iPhone 4S δεν βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων αν και δεν είναι σαφές αν αυτό οφείλεται μόνο στα εξαιρετικά τεχνικά του χαρακτηριστικά ή στο γεγονός ότι επίκειται η κυκλοφορία του iPhone 5.

Θεωρείται δηλαδή πολύ πιθανό απλώς οι καταναλωτές να περιμένουν προκειμένου να αγοράσουν το νέο μοντέλο της Apple.

Προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς. Θα το μάθουμε μόνο όταν κυκλοφορήσει στην αγορά το επόμενο iPhone οπότε και θα δούμε κατά πόσον το Galaxy SIII θα διατηρήσει τα πρωτεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC