Θεαματικές οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του iPhone 5

Θεαματικές οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις του iPhone 5
 
Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας παρουσίασης του iPhone 5, ξεκίνησαν και οι πρώτες εκτιμήσεις για τις πωλήσεις που θα σημειώσει η νέα συσκευή. Σίγουρα το iPhone 5 θα έχει τεράστια επιτυχία, οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν μάλιστα πως η αυξημένη ζήτηση της συσκευής θα αποφέρει τεράστια κέρδη στην εταιρεία από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Gene Munster, οι πωλήσεις του iPhone 5 αναμένεται να ξεπεράσουν τα 26 με 28 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου ενώ για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δηλαδή, εκτιμά πως οι πωλήσεις μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 10 εκατομμύρια.

«Πιστεύουμε ότι αν η συσκευή κυκλοφορήσει στις 21 του μήνα (Σεπτεμβρίου) η Apple μπορεί να πουλήσει μεταξύ 6 και 10 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος του μήνα εάν δεν υπάρξουν προβλήματα προμηθειών», είπε ο Munster. Μέχρι στιγμής οι μοναδικές προβλέψεις πωλήσεων ήταν της εταιρείας Asymco, αναλυτής της οποίας ανακοίνωσε πως μέσα στο 2013 η Apple αναμένεται να πουλήσει μέχρι και 170 εκατομμύρια συσκευές!

Συγκριτικά με τις παλιότερες κυκλοφορίες της εταιρείας, το iPhone 3GS πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο κομμάτια την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το iPhone 4 έφτασε στα 1.7 εκατομμύρια ενώ το iPhone 4S ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πουλώντας 4 εκατομμύρια κομμάτια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC