Στις 17 Μαΐου κλείνει το Windows Mobile Marketplace

Στις 17 Μαΐου κλείνει το Windows Mobile Marketplace
 

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η Microsoft, το Windows Mobile Marketplace θα διέκοπτε τη λειτουργία του στις 9 Μαΐου. Παρόλα αυτά η εταιρεία έδωσε μια μικρή παράταση μεταθέτοντας τη ημερομηνία μερικές ημέρες αργότερα: στις 17 Μαΐου.

Όσοι λοιπόν θέλουν να αναβαθμίσουν κάποια από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τότε. Διαφορετικά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους δημιουργούς της κάθε εφαρμογής ξεχωριστά ζητώντας να λάβουν την επόμενη έκδοση.

Αν και όπως είναι φυσικό υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια για το κλείσιμο της υπηρεσίας από πλευράς Microsoft, στην πραγματικότητα ήταν κάτι αναμενόμενο. Εξάλλου οι χρήστες του συγκεκριμένου λειτουργικού είναι σχετικά λίγοι οπότε ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που επηρεάζονται θα ήταν δύσκολο να επηρεάσει την εταιρεία στο να μην προχωρήσει στη διακοπή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC