Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται η ανακοίνωση του Wii U

Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται η ανακοίνωση του Wii U
 

Μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε για πολύ ακόμη την ανακοίνωση της νέας κονσόλας της Nintendo. Όπως έγινε γνωστό, η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις για τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια της Ε3.

Η παρουσίαση της Nintendo θα λάβει χώρα στις 19.00 της 6ης Ιουνίου ώρα Ελλάδας Nokia Theatre. Δίπλα ακριβώς δηλαδή από το εκθεσιακό κέντρο του Los Angeles.

Βέβαια η ίδια η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το αν θα ανακοινώσει τότε το Wii U ή σε κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία. Παρόλα αυτά όλοι θεωρούν βέβαιο ότι η αποκάλυψη του θα γίνει τότε καθώς δύσκολα θα βρεθεί καλύτερη ευκαιρία για να συγκεντρώσει τόση δημοσιότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC