Στο στόχαστρο της Apple και τα τελευταία μοντέλα της Samsung

Στο στόχαστρο της Apple και τα τελευταία μοντέλα της Samsung
 

Μετά την πρόσφατη δικαστική νίκη της εναντίον της Samsung η Apple ζήτησε την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις ΗΠΑ αρκετών συσκευών της κορεατικής εταιρείας. Αν και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα ενόχλησε τη Samsung, οπωσδήποτε δεν θα την απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς επρόκειτο για παλαιότερα μοντέλα.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι τα πράγματα δυσκολεύουν. Όπως έγινε γνωστό, τώρα η Apple πρόκειται να στραφεί εναντίον και των σημαντικότερων συσκευών που διαθέτει η Samsung στην αμερικανική αγορά και συγκεκριμένα τα Galaxy Note, Galaxy S III και Galaxy Note 10.1 tablet.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι η Samsung πήρε προσωρινή “αναστολή” και μέσω αυτής συνεχίζει να πουλά τα προϊόντα της στις ΗΠΑ. Αν όμως η Apple πετύχει να επιβάλει όλες τις απαγορεύσεις που έχει ζητήσει, τότε είναι βέβαιο ότι οι Κορεάτες πρόκειται να αντιμετωπίσουν σοβαρότατα προβλήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC