Θα κυκλοφορήσει και σε 3G το Nexus 7;

Θα κυκλοφορήσει και σε 3G το Nexus 7;
 

Δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένη είδηση αλλά, παρόλα αυτά, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει λοιπόν, η Google ετοιμάζει και δεύτερο μοντέλο του Nexus 7. Θα πρόκειται για ένα ίδιο tablet με μια βασική όμως διαφορά. Θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω 3G.

Ο λόγος για την κίνηση αυτή είναι η κυκλοφορία του Amazon Kindle Fire 2 το οποίο και φυσικά θα πρέπει να ανταγωνιστεί η εταιρεία. Άλλωστε η Amazon είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορήσει κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να επανακτήσει το μερίδιο αγοράς που έχασε από το tablet της Google. Συνεπώς σίγουρα θα πρόκειται για ένα μοντέλο με εξαιρετικές δυνατότητες.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τις γιορτές θα βρίσκεται λογικά στα καταστήματα και το iPad mini. Συνεπώς η Google θα έχει να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό και από εκεί.

Με άλλα λόγια η κυκλοφορία του Nexus 7 με σύνδεση 3G μέσα στις επόμενες εβδομάδες όπως αναφέρεται σίγουρα έχει μεγάλη σκοπιμότητα για την εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC