Συμφωνεί με την απόφαση της Microsoft για tablet o Bill Gates

Συμφωνεί με την απόφαση της Microsoft για tablet o Bill Gates
 

Αν και το όνομα του έχει ταυτιστεί με την Microsoft, ο Bill Gates έχει εδώ και πολύ καιρό αποχωρήσει από την εταιρεία. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να παρακολουθεί την πορεία της και να ασχολείται με τις εξελίξεις σε αυτή.

Έτσι λοιπόν όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη για την απόφαση της Microsoft να κατασκευάσει τα δικά της tablets απάντησε ότι είναι καλό για την εταιρεία να έχει δικές της συσκευές που να δημιουργούν την απορία για το ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός tablet και ενός PC. Όπως εξήγησε, ο χρήστης θα μπορεί πλέον να έχει όλα όσα σου αρέσουν τόσο στα tablet όσο και στα PC στην ίδια συσκευή.

Το αν πράγματι θα είναι αυτό το μέλλον των tablets φυσικά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακόμη. Αν όμως το κόστος των συσκευών της Microsoft αποδειχθεί αρκετά ανταγωνιστικό, μοιάζει πολύ πιθανό ως ενδεχόμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC