Το πρώτο trailer του Call of Duty Online

Το πρώτο trailer του Call of Duty Online
 

Η επέλαση των Κινέζων φαίνεται ότι δεν έχει σταματημό. Αν και μέχρι τώρα ο τομέας του gaming έμοιαζε να είναι στο απυρόβλητο, τελικά ούτε αυτός έμεινε έξω από τη σφαίρα επιρροής τους. Έτσι λοιπόν μπορεί μεν το Call of Duty Online να είναι πια διαθέσιμο αλλά πρόσβαση σε αυτό έχουν μόνο οι κάτοικοι της πολυπληθέστερης χώρας στον κόσμο.

Δεν πρόκειται για κάτι περίεργο βέβαια καθώς το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί μετά από συνεργασία της Activision με τον γίγαντα Tencent (κολοσσό του online gaming στην Κίνα). Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι ο τίτλος θα είναι free-to-play και ότι έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη αγορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC