Συνάντηση των μεγαλύτερων ονομάτων της τεχνολογίας

Συνάντηση των μεγαλύτερων ονομάτων της τεχνολογίας
 
Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας και του διαδικτύου θα συγκεντρωθούν στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχουν στο Social Good Summit, προκειμένου να συζητήσουν και να διερευνήσουν τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να επιλύσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται εκπρόσωποι και στελέχη γνωστών εταιρειών του χώρου, όπως ο Jimmy Wales, ιδρυτής της Wikipedia, η Rebecca Moore, υπεύθυνος διαχείρισης τεχνολογίας της Google, η Claire Diaz-Ortiz του Twitter και οι Danah Boyd και Lori Harnick της Microsoft.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, το Σαββατοκύριακο 22-24 Σεπτεμβρίου ενώ ταυτόχρονα θα διοργανωθούν παρόμοιες συσκέψεις στο Ναϊρόμπι, στην Κένυα, στο Πεκίνο και σε άλλες 100 χώρες.

Το Social Good Summit θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των social media με τους θεατές να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/09/fetcher_969.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC