Συνεργασία Mercedes – Apple iOS

Συνεργασία Mercedes – Apple iOS
Restyled 2012 C300 Luxury SedanΑσύρματη συνδεσιμότητα με οποιαδήποτε «i» συσκευή
Φαντάζεστε να ζητάτε κάτι από το αυτοκίνητό σας και αυτό να το εκτελεί; Δε χρειάζεται να φαντάζεστε πλέον, αφού η Mercedes σε συνεργασία με την Apple μπορεί να το υλοποιήσει.Φήμες κυκλοφορούν για μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία που θα συνεργαστεί με την Apple και συγκεκριμένα θα δανειστεί το νέο λογισμικό iOS 7, που θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι (10 Ιουνίου). Όπως όλα δείχνουν, αυτή η εταιρεία είναι η Mercedes, η οποία εικάζεται ότι το κεντρικό σύστημα ψυχαγωγίας θα συνεργάζεται με όλες τις «i» συσκευές.Πιο συγκεκριμένα, τα πλεονεκτήματα που θα έχει ο οδηγός-χρήστης από αυτή τη συνεργασία είναι η ευκολία που θα του προσφέρει, αφού θα μπορεί να ζητήσει οτιδήποτε φωνητικά από το αυτοκίνητο. Επίσης, για τη διαχείριση των εφαρμογών της συσκευής δε χρειάζεται πλέον να «καλωδιωθεί» με το σύστημα ψυχαγωγίας και άνεσης, αφού το σύστημα του αυτοκινήτου θα έχει εγκατεστημένο ήδη το λογισμικό iOS και θα υποστηρίζει την ασύρματη συνδεσιμότητα. Τέλος, με τη βοήθεια του Siri, μπορεί ο οδηγός να ρυθμίσει τα καθίσματα του αυτοκινήτου και τον κλιματισμό χωρίς να αγγίξει κανέναν διακόπτη, παρά μόνο να το… ζητήσει!

Πηγή:autotriti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC