Διαδικτυακό τσούγκρισμα αυγών με ομογενείς απ’ όλο τον κόσμο

Διαδικτυακό τσούγκρισμα αυγών με ομογενείς απ’ όλο τον κόσμο

easterΈνα έθιμο αγάπης και συμφιλίωσης στο Internet

Το τσούγκρισμα αυγών, είναι ένα έθιμο αγάπης και συμφιλίωσης που γλυκαίνει τις ανθρώπινες σχέσεις τις άγιες μέρες του Πάσχα. Πιθανόν, οι Έλληνες ομογενείς να βρίσκονται τις μέρες αυτές χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους και να μην μπορέσουν να τσουγκρίσουν τα αυγά δια ζώσης, τώρα όμως έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν διαδικτυακά!Η εταιρία «Διακτινισμός», υπεύθυνη για την διαδικτυακή βασιλόπιτα (e-βασιλίπιτα) δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες και τους φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος στην e-αυγομαχία 2013.

Το διαδικτυακό τσούγκρισμα ξεκίνησε δοκιμαστικά στο facebook (https://apps.facebook.com/tsougriste_online/). Κάθε άτομο που κάνει την εγγραφή του έχει δωρεάν 7 e-αυγά.

Όσοι δεν έχουν facebook έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους από την διεύθυνσηhttps://www.tsougresma.gr/hellenes/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC