Σύντομα η αναβάθμιση του Galaxy SIII στο Android Jelly Bean

Σύντομα η αναβάθμιση του Galaxy SIII στο Android Jelly Bean
 
Πρόκειται φυσικά για φήμη αλλά απ’ ό,τι φαίνεται πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει λοιπόν, η Samsung ολοκληρώνει τις δοκιμές για την αναβάθμιση του Galaxy SIII στο Android Jelly Bean. Οι δοκιμές αυτές δεν δείχνουν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα οπότε σύντομα θα το δούμε στη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον προκάτοχο του, το Galaxy SII δηλαδή όπως και με το Note. Για το πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι αναβαθμίσεις αυτές δεν έχει γίνει κάτι γνωστό. Λογικά όμως μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν ξεκινήσει.

Επίσης είναι ασαφές το αν το Note II θα έχει εγκατεστημένο το Jelly Bean ή το Ice Cream Sandwich. Ακόμη όμως και αν έχει το Android 4.0 είναι βέβαιο ότι πολύ σύντομα η εταιρεία θα έχει ετοιμάσει την επόμενη έκδοση ώστε να το αναβαθμίσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC