«Τα βρήκαν» για τις πατέντες Yahoo και Facebook

«Τα βρήκαν» για τις πατέντες Yahoo και Facebook
 
Το Facebook και η Yahoo! ανακοίνωσαν μία νέα διαφημιστική συνεργασία, μετά τη ρύθμιση δικαστικής διαμάχης που είχαν για πατέντες. Η συμφωνία περιλαμβάνει μία σειρά από πατέντες και θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να συνεργαστούν «για να φέρουν στους καταναλωτές και τους διαφημιστές βελτιωμένη εμπειρία media που θα προωθείται και θα διανέμεται μέσω τόσο της Yahoo! όσο και του Facebook».

Η συμφωνία ακολούθησε μετά την προσφυγή της Yahoo! Στη δικαιοσύνη κατά του Facebook το Μάρτιο, κατηγορώντας τον γίγαντα της κοινωνικής δικτύωσης ότι παραβιάζει 10 πατέντες. Το Facebook απάντησε κατηγορώντας τη Yahoo ότι η ίδια παραβιάζει τις πατέντες της σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων της. Η διαμάχη κορυφώθηκε τον Απρίλιο, αλλά τελικά οι δύο εταιρείες «τα βρήκαν» και εγκαινίασαν μία νέα συνεργασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC