Τα φορτηγά του μέλλοντος είναι ηλεκτρικά και συναρμολογούνται σε 4 ώρες

Τα φορτηγά του μέλλοντος είναι ηλεκτρικά και συναρμολογούνται σε 4 ώρες

Λύση στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τα φορτηγά επιθυμεί να δώσει μια εταιρεία, σχεδιάζοντας οικολογικά οχήματα που θα λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια.

Το φορτηγό Charge παρουσιάστηκε στο συνέδριο «Wired 2016» την περασμένη εβδομάδα, ως εναλλακτική λύση για τα φορτηγά που είναι σήμερα στο δρόμο, αναφέρει το dezeen.com.

Τα οχήματα είναι σχεδιασμένα από εξαιρετικά ελαφρύ συνθετικό υλικό, συναρμολογούνται σε τέσσερις ώρες και υπόσχονται μειωμένο κόστος λειτουργίας κατά 50%.

Όλα τα οχήματα μπορούν να οδηγούνται αυτόνομα και να λαμβάνουν ενημερώσεις όπως ένα smartphone.

Για τα πρώτα 160 χιλιόμετρα του ταξιδιού δεν έχουν εκπομπές αλλά και για μεγαλύτερες διαδρομές μια διπλή λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επεκτείνει την αυτονομία στα 805 χιλιόμετρα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο της εργοστάσιο το 2017 στο Oxfordshire της Αγγλίας για να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή.

elcharge2 elcharge1-1 elcharge3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC