Τα νέα iPhone 5S και 5C έρχονται στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου

Τα νέα iPhone 5S και 5C έρχονται στη χώρα μας στις 25 Οκτωβρίου
Η Apple ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το δεύτερο και το τρίτο κύμα διαθεσιμότητας των νέων smartphone της. Στις 25 Οκτωβρίου, με το δεύτερο κύμα, τα κινητά θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο κύμα συμπεριλαμβάνονται συνολικά 35 χώρες, ενώ στο τρίτο, το οποίο ορίστηκε για την 1η Νοεμβρίου, θα προστεθούν ακόμη 16 χώρες, στις οποίες θα είναι διαθέσιμα τα νέα smartphones της εταιρείας.

iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν ήδη στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τον Καναδά, την Κίνα, το Πόρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη και το το Χονγκ Κονγκ.

Όσον αφορά στη χώρα μας, η COSMOTE ήδη ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων από το δίκτυό της, από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC