Τα πιο σουρεαλιστικά γραφεία στον κόσμο

Τα πιο σουρεαλιστικά γραφεία στον κόσμο

Βασικό στοιχείο για τους εργαζομένους είναι να νιώθουν άνετα και να περνάνε ευχάριστα τη μέρα στο γραφείο τους. Ορισμένοι αμερικάνικοι κολοσσοί έχουν πιάσει το νόημα, μετατρέποντας τα γραφεία τους στους πιο διασκεδαστικούς χώρους που θα μπορούσε να δουλέψει κανείς.

Μοναδικοί χώροι εργασίας που κρατάνε τους εργαζομένους απασχολημένους και τους βοηθούν να εμπνέονται και να γίνονται πιο δημιουργικοί. Για εταιρείες όπως η Google , οι οποίες απαιτούν έξυπνους και δημιουργικούς εργαζόμενους τα γραφεία προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μερικά από αυτά τα γραφεία διαθέτουν αθλητικό εξοπλισμό που βοηθά τους εργαζόμενους να εκτονώσουν την ένταση. Αλλοι διαθέτουν σαλόνια όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να χαλαρώσουν και να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, ενώ σε κάποια άλλα, τα γραφεία έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να σκέφτονται πιο δημιουργικά ή παιχνιδιάρικα.

GOOGLE

google4 google3_0 google2_0 google1_1

Airbnb

air2_0 air1

Selgas Cano Architecture Office

selgas3 selgas2 selgas1

Inventionland Design Factory

design2 design1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC