Τα ψεύτικα Likes προσπαθεί να αντιμετωπίσει το Facebook

Τα ψεύτικα Likes προσπαθεί να αντιμετωπίσει το Facebook
 
Σε αναβάθμιση των συστημάτων του προχώρησε το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προκειμένου να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των ψεύτικων likes.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το Facebook αναφέρει: «Ένα Like που δεν προέρχεται από κάποιον πραγματικά ενδιαφερόμενο για τη σελίδα δεν βοηθάει κανέναν. Το Facebook χτίστηκε πάνω στην αρχή της πραγματικής ταυτότητας και το ίδιο θέλουμε να επεκταθεί και στις σελίδες. Αναμφισβήτητα θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο θα έχει θετικές συνέπειες για όλους τους χρήστες του Facebook».

Τα βελτιωμένα συστήματα της εταιρείας, θα εντοπίζουν και θα αφαιρούν τα Likes που έγιναν μέσω κακόβουλων λογισμικών ή λογαριασμών που παραβιάστηκαν. Ο νέος μηχανισμός ουσιαστικά έχει σκοπό να καταπολεμήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC