Τα Samsung Galaxy ξεπέρασαν τις 50 εκατ. πωλήσεις

Τα Samsung Galaxy ξεπέρασαν τις 50 εκατ. πωλήσεις
 
Το ότι η σειρά Galaxy S της Samsung είναι εξαιρετικά επιτυχημένη το γνωρίζουμε όλοι. Απόδειξη γι’ αυτό άλλωστε είναι και ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από το Galaxy SIII που μόλις κυκλοφόρησε.

Παρόλα αυτά, επειδή μόνο οι συζητήσεις δεν μπορούν να δώσουν το μέγεθος της επιτυχίας της σειράς, αρκεί να σκεφτούμε το εξής. ‘Οτι ο συνολικός αριθμός των συσκευών Galaxy S και Galaxy SΙΙ που έχουν διατεθεί παγκοσμίως έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια τεμάχια.

Όπως μάλιστα ανέφερε η εταιρεία το Galaxy S έχει πουλήσει περίπου 24 εκατομμύρια ενώ το Galaxy S ΙΙ 28 εκατομμύρια. Αν σε αυτά μάλιστα συνυπολογίσουμε και τα 10 εκατομμύρια που έχουν προπαραγγελθεί από το Galaxy SΙΙΙ τότε μπορούμε ότι με εξαίρεση το iPhone το Galaxy S είναι ίσως το πιο δημοφιλές smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC