Ένα ξεχωριστό χειριστήριο από τη Razer

Ένα ξεχωριστό χειριστήριο από τη Razer
 
Ένα πρωτότυπο χειριστήριο για το παιχνίδι MechWarrior Online αποκάλυψε η Razer στην E3 2012, το οποίο σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τις Piranha Games και Infinite Games.

Αυτό που εντυπωσιάζει στο concept Razer Artemis είναι η οθόνη αφής, οι λαβές για flight simulator και το σύστημα επαναφοράς στο μοχλό.

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι αυτό το… φουτουριστικό χειριστήριο είναι concept, με αποτέλεσμα να μην έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την τιμή του καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο πρόεδρος της Razer USA, Robert Krakoff, δήλωσε: «Το MechWarrior ήταν ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια που ασχολήθηκα μεγαλώνοντας. Όταν ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται στα σκαριά το MechWarrior Online, ενθουσιαστήκαμε με την ιδέα να συνεργαστούμε με τις Piranha Games και Infinite Games για τη δημιουργία ενός concept gaming controller που θα απευθύνεται στη νέα γενιά παικτών».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC