Ταχύτατη πλοήγηση στο Internet και μοναδική εικόνα

Ταχύτατη πλοήγηση στο Internet και μοναδική εικόνα
 
Το εντυπωσιακό HTC One X, το πρώτο 4πύρηνο Smartphone της αγοράς, φέρνει αποκλειστικά η Cosmote.

Ταχύτατη πλοήγηση στο Internet, καλύτερα γραφικά, αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας, μέσα από μια μεγάλη οθόνη HD 4,7 ιντσών απολαμβάνει ο χρήστης χάρη στο πανίσχυρο 4πύρηνο επεξεργαστή του HTC One X.

Η συσκευή διαθέτει κάμερα 8MP για να μπορεί κανείς να βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη και όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή ακόμη και όταν τραβάει video. Το HTC One X έχει, επίσης, κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό, ενώ προσφέρει και μοναδικό ήχο με την τεχνολογία Beats Audiο, απογειώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την Cosmote, που σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να είναι πάντοτε online, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται, με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της εταιρείας.

Το HTC One X μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/04/fetcher_103.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC