Ταχύτητες έως και 10Gbps για το USB 3.0

Ταχύτητες έως και 10Gbps για το USB 3.0
Πολλές νέες συσκευές και τεχνολογίες θα παρουσιαστούν αυτές τις μέρες στην διεθνή έκθεση CES 2013 στο Las Vegas και με την ευκαιρία ανακοινώθηκε μία βελτιωμένη έκδοση του προτύπου, USB 3.0. Η νέα αναβάθμιση θα παρέχει διπλάσια σχεδόν ταχύτητα μεταφοράς, από την προηγούμενη SuperSpeed τεχνολογία. Το σημαντικότερο νέο της καινούριας έκδοσης, είναι το γεγονός πως δεν απαιτεί άλλα καλώδια και χρησιμοποιεί τους ίδιους connectors που κυκλοφορούν στη αγορά. Η βελτίωση του προτύπου είναι αισθητή, με τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων να αγγίζουν τα 10Gbps και με την κωδικοποίηση δεδομένων να είναι πολύ πιο αποδοτική. Επίσης η νέα έκδοση θα είναι συμβατή με τις παλαιότερες υποδοχές των 5Gbps.

Η ανάπτυξη του νέου προτύπου αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα της χρονιάς, ενώ οι πρώτες συσκευές που θα το υποστηρίζουν θα κυκλοφορήσουν το 2014, με την πιο ευρεία χρήση του να αναμένεται το 2015.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2013/01/fetcher_1120.jpeg?w=1110

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC