Ταχύτητες στο… μέγιστο

Ταχύτητες στο… μέγιστο
 
Πιστή στο ραντεβού της, η Cyta Ελλάδος συμμετείχε και φέτος στην 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία του εντυπωσιακού μονοθέσιου οχήματος Φόρμουλα ART 2012 στην πύλη της ΧΑΝΘ, ντυμένο στα χρώματα της Cyta, τράβηξε τα βλέμματα των χιλιάδων επισκεπτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μονοθέσιο αποτελεί έργο σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Cyta, η οποία πρώτη «έπιασε» υψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50Mbps, στηρίζει χορηγικά την προσπάθεια των φοιτητών και των καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του εντυπωσιακού τους εγχειρήματος.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_91.jpeg?w=1110

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης η Cyta μοίρασε και εφέτος στον κόσμο που συγκεντρώθηκε πολλά αναμνηστικά δώρα, ενώ κληρώθηκαν laptops, GPS, tablets, Bluetooth και δωρεάν συνδέσεις 2play. Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να τραβήξει επί τόπου σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο, διασκεδαστικές φωτογραφίες με τα αγαπημένα του πρόσωπα για να αναρτηθούν στη συνέχεια στο λογαριασμό facebook της Cyta!

Όλοι ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες και τις τρέχουσες προσφορές της εταιρείας και ειδικότερα για τη φοιτητική προσφορά της Cyta εν όψει της νέας πανεπιστημιακής χρονιάς.
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/10/fetcher_101.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC