Τέλος στα προϊόντα μαγείας βάζει το eBay

Τέλος στα προϊόντα μαγείας βάζει το eBay
 
Το δημοφιλές site δημοπρασιών, και απευθείας αγορών, eBay, είναι γνωστό για την ποικιλία των προϊόντων που μπορεί κάποιος να βρει.

Κατά καιρούς, έχουμε δει να βγαίνουν σε δημοπρασία από αλλοιωμένα τρόφιμα και ολόκληρες περιοχές και χώρες μέχρι πέτρες από νεφρά που έχουν αφαιρεθεί!

Ανάμεσα στα πιο περίεργα αντικείμενα, ήταν και κάμποσα που έχουν να κάνουν με μαγεία. Ωστόσο, αυτά από τις 30 Αυγούστου θα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν, καθώς το site θα απαγορεύσει τις αγγελίες για ξόρκια, μαγικά φίλτρα, κατάρες, προϊόντα μαύρης μαγείας, ερωτικά φίλτρα και παρεμφερή είδη.

«Το eBay συχνά εξετάζει τις κατηγορίες και αλλάζει τις πολιτικές του βασιζόμενο στα σχόλια των πελατών», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

«Σταματάμε ένα μικρό αριθμό κατηγοριών, μεταξύ των οπίων τη μεγαλύτερη υποκατηγορία για τη μεταφυσική, καθώς τόσο οι αγοραστές όσο και οι πωλητές μας ενημέρωσαν ότι οι συναλλαγές σε αυτές, συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα προβλήματα που δεν είναι δύσκολο να λυθούν».

Δείτε ορισμένες από τις αγγελίες που μπορεί κανείς να συναντήσει σήμερα στο site και σύντομα, όπως φαίνεται, θα διαγραφούν…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_944.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1042.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1157.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC