Τέλος το Flash από τις συσκευές Android

Τέλος το Flash από τις συσκευές Android

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Adobe, η mobile έκδοση του Flash δεν θα υποστηρίζεται στο Android 4.1, ενώ οι υπάρχουσες εκδόσεις Flash δεν θα είναι διαθέσιμες μέσω του Google Play μετά τις 15 Αυγούστου.

 

Έως τότε η εγκατάσταση του Flash σε συσκευές με το νέο Android Jelly Bean, συμπεριλαμβανομένου και του νέου tablet Nexus 7 και των (ελάχιστων) συσκευών που αναμένεται να αναβαθμιστούν μέσα στον Ιούλιο θα είναι εφικτή, αν και ούτε η Adobe ούτε ο κατασκευαστής της συσκευής θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα όποια “προβλήματα” προκληθούν.

 

Επίσης η Adobe ανακοίνωσε ότι η οριστική διακοπή της πιστοποίησης φορητών συσκευών για υποστήριξη Flash θα διακοπεί το Νοέμβριο. Αν και κάποιες απαιτημένες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες στο μέλλον, η Adobe συστήνει στους κατόχους smartphones ή tablets που θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 να απεγκαταστήσουν το plugin, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

 

Παρά το γεγοός ότι η Microsoft σκοπεύει να υποστηρίξει το Flash στις ταμπλέτες με Windows 8, η απόφαση της Adobe δικαιώνει την Apple που από την πρώτη εμφάνιση του iOS το “σνόμπαρε” επιδεικτικά…

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC