Η ψηφιακή διάσταση των Motocross μοντέλων της KTM

Η ψηφιακή διάσταση των Motocross μοντέλων της KTM
 
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_95.jpeg?w=1110

Η αυστριακή εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών KTM κάνει ένα πρωτοποριακό βήμα και στην επικοινωνία. Για πρώτη φορά, η KTM παρουσίασε όλες τις πληροφορίες για τα τελευταίας γενιάς Motocross μοντέλα της, ψηφιακά στο web αλλά και σε iPad Application που διατίθεται στο Apple AppStore.

Και οι δύο εφαρμογές προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πληροφοριών σε σχέση με το παρελθόν, χρησιμοποιώντας την κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία. Μαζί με τις κλασσικές πληροφορίες όπως η περιγραφή των προϊόντων, εικόνες και τεχνικά χαρακτηριστικά, η ψηφιακή μπροσούρα προσφέρει ελκυστικό multimedia περιεχόμενο.

Σε αντίθεση με το standard έντυπο φάκελο, η ψηφιακή παρουσίαση και το Application δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα για διαδραστικά στοιχεία όπως η 2-D πλοήγηση και πληροφορίες για τη γενιά των MX του 2013.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_103.jpeg?w=1110

Με τη χρήση εξαιρετικών λειτουργιών όπως η 360° View και η Model Strip επιτρέπουν στο χρήστη να ταξιδέψει στον συναρπαστικό κόσμο του Motocross. Ο ψηφιακός φάκελος επίσης, προσφέρει wallpapers και motorsport videos σε όσους τον επισκέπτονται.

Η εφαρμογή MX εκτός από τον χώρο για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και την εξέλιξη των μοτοσυκλετών, δίνει επίσης τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε πληροφορίες μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και άλλα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_116.jpeg?w=1110

Ο ψηφιακός φάκελος και η εφαρμογή είναι άμεσα διαθέσιμα στα Γερμανικά, τα Αγγλικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά, τα Γαλλικά και τα Ολλανδικά. Όλες οι νέες γενιές Motocross μοντέλων θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους web browsers και στα Apple iPad. Η έκδοση Web, μπορεί να βρεθεί στο www.ktm.com/MX2013, ενώ η εφαρμογή Apple AppStore στο http://itunes.apple.com/at/app/ktm-mx-2013/id534871236?mt=8

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_122.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC