Τεράστια πτώση στην αξία του Bitcoin

 
Το απόγευμα της Τετάρτης, σταμάτησε η «τρελή» ανοδική πορεία του Bitcoin. Αυτή τη στιγμή, η αξία του παρουσιάζει πτώση μεγαλύτερη από 50%. Η τρέχουσα τιμή, αγγίζει τα 122 δολάρια, τη στιγμή που είχε φτάσει τα 260 δολάρια.
Δεν υπάρχει προφανής εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν στη δραματική πτώση του νομίσματος και μάλιστα με τόσο γρήγορους ρυθμούς. Για λίγο σήμερα τα ξημερώματα, παρουσιάστηκε μία μικρή άνοδος στα 200 δολάρια, όμως και πάλι, μέσα σε λίγες ώρες υποχώρησε.

«Αυτή είναι η αποσυμπίεση της αγοράς μετά από την τεράστια άνοδο που είδαμε. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ευτυχής που συνέβη τώρα. Εάν ανακάμψει, θα αποδείξει την ανθεκτικότητά του στην αγορά και θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους αγοραστές και τους νυν μετόχους για το μέλλον, πως δε θα χρειάζεται να πουλήσουν πανικοβλημένοι, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες καταστροφής», ήταν ένα σχόλιο στο thread «Hold Spartans» του Reddit για το θέμα.

Συμπτωματικά, η βουτιά της τιμής του ηλεκτρονικού νομίσματος, ήρθε μόλις μερικές ώρες μετά την απόφαση του χρήστη του Reddit «Bitcoinbillionaire» να μοιράσει σε 13 τυχαίους άλλου χρήστες, Bitcoins αξίας περίπου 12.000 δολαρίων (περισσότερα από 63 Bitcoins). Μία ματιά στο λογαριασμό του Bitcoinbillionaire, δείχνει πως δύο ώρες πριν ξεκινήσει να μοιράζει τα «δώρα» του είχε λάβει από άγνωστο λογαριασμό το ποσό των 50 Bitcoins.

Πέρα από αυτό δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγμα, αφού ο χρήστης εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα όσο αυτός ή αυτή είχε κάνει την εμφάνισή του/της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC