Τέσσερις έξυπνοι τρόποι για να μην χάσετε ποτέ το iPhone σας

Τέσσερις έξυπνοι τρόποι για να μην χάσετε ποτέ το iPhone σας

Οι περισσότεροι διαθέτουν πλέον ένα smartphone, ενώ για πολλούς αποτελεί όχι απλά ένα “έξυπνο” κινητό τηλέφωνο, αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο σε διάφορους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει κάποιος προκειμένου να είναι σίγουρος ότι ακόμη κι αν (ο μη γένοιτο κάτι πάει στραβά) χάσει τον υπερπολύτιμο υπολογιστή-τσέπης του, που ακούει στο όνομα iPhone, να μπορεί να τον βρει και να φροντίσει έτσι ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί;

Η εφαρμογή FindMyiPhone είναι μία λύση, που μπορεί να σας εγγυηθεί ότι αν μετά από ένα ξέφρενο βράδυ δε βρίσκετε το κινητό σας τηλέφωνο, θα παρακολουθήσει τη διαδρομή που θα έχει ακολουθήσει αυτό μέχρι την επόμενη ημέρα και θα σας ενημερώσει για το πού βρίσκετε, κοινοποιώντας παράλληλα σε αυτόν που το έχει βρει/κλέψει κ.τ.λ. ότι το έχετε χάσει και το ψάχνετε.

Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, υπάρχει το GPSPhoneTracker. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συγκεκριμένη εφαρμογή, έτσι ώστε να ενημερώνει για την ακριβή τοποθεσία του κινητού σας μέχρι και κάθε δύο λεπτά.

Αυτό θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να εντοπίσετε πού βρίσκεται τη στιγμή που το ψάχνετε, καθώς επίσης και πώς βρέθηκε εκεί (ποια διαδρομή ακολούθησε). Μπορείτε ακόμη να το ρυθμίσετε έτσι ώστε οι φίλοι σας, ή κάποιος που εμπιστεύεται να λαμβάνει επίσης ενημέρωση για την ακριβή τοποθεσία του κινητού σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε πάντα ότι κάποιος γνωρίζει πού είναι το iPhone σας.

Η ιστοσελίδα Where’sMyCellphone μπορεί να κάνει τη δουλειά της αναζήτησης του «εξαφανισμένου iPhone» για εσάς, δηλαδή να καλεί το τηλέφωνό σας για εσάς. Μπορείτε να ρυθμίσετε να γίνονται κλήσεις ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή να καλεί επανειλημμένα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, ειδικά για περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα αν το έχετε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητό σας, και θέλετε ο ήχος να σας… οδηγήσει σε αυτό.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί 14 εκατομμύρια φορές και απ’ ό,τι φαίνεται… ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να ανεβαίνει!

Αν είστε από αυτούς που χάνετε καθημερινά το iPhone σας και δε θυμάστε πού το έχετε βάλει, ίσως η λύση για εσάς να είναι ακόμη πιο… απλή. Μια προστατευτική θήκη, που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τη συσκευή. Το BiKN είναιένα σύστημα “ετικετών” που μπορείτε να τοποθετήσετε σε σημαντικά αντικείμενα, που χρησιμοποιείτε συχνά (κλειδιά, πορτοφόλι, κινητό κ.τ.λ.). Αυτές εντοπίζουν η μία την άλλη, ενεργοποιώντας ήχους ειδοποίησης. Έτσι, αν βρείτε ένα από αυτά που έχετε “συνδέσει” με BiKN, μπορείτε να βρείτε και όλα τα υπόλοιπα. Η θήκη BiKN για iPhone πηγαίνει «πακέτο» με την αντίστοιχη εφαρμογή για να μπορείτε να εντοπίζετε τα αντικείμενα που είναι σημαντικά για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC