Το Bitcoin τώρα και στο NBA

Το Bitcoin τώρα και στο NBA

Νέα ώθηση για το ηλεκτρονικό νόμισμα

Το ηλεκτρονικό νόμισμα Bitcoin έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και πολέμιους, καθώς θεωρείται ως μέσο διακίνησης «μαύρου» χρήματος.

Πρόσφατα, η Κίνα αποφάσισε να μπλοκάρει τις συναλλαγές με Bitcoins με αποτέλεσμα η τιμή του να σημειώσει ραγδαία μείωση.

Ωστόσο, η λειτουργία του πρώτου ATM ειδικά για Bitcoins στον Καναδά σε συνδυασμό με την αποδοχή του ηλεκτρονικού νομίσματος ως μέσου πληρωμής διδάκτρων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο αποκατέστησαν εν μέρη την «πληγωμένη» φήμη του.

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να δώσει ώθηση και πάλι στο Bitcoin. Η ομάδα του ΝΒΑ, του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, Σακραμέντο Κινγκς ανακοίνωσαν ότι από 1η Μαρτίου 2014, θα δέχεται πληρωμές για εισιτήρια του συλλόγου αλλά και για αναμνηστικά από την επίσημη μπουτίκ, με τη χρήση του ηλεκτρονικού νομίσματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, η απόφαση λήφθηκε με δεδομένο ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι επαρκώς καταρτισμένοι στις νέες τεχνολογίες και ως εκ τούτου με τον τρόπο αυτό γίνονται ευκολότερες οι συναλλαγές τους με την αγαπημένη τους ομάδα.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC