Θα δούμε Kindle με έγχρωμη οθόνη;

Θα δούμε Kindle με έγχρωμη οθόνη;
 

Ο χώρος των tablets και των smartphones όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρων. Μετά την φημολογούμενη είσοδο της Amazon στο χώρο των smartphones τώρα μαθαίνουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η εταιρεία αναπτύσσει και Kindle με έγχρωμη οθόνη.

Βέβαια πρόκειται για μια κίνηση που δεν εκπλήσσει καθώς ήδη από το 2009 o Jeff Bezos είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για μια τέτοια συσκευή. Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε μέχρι το τέλος του έτους θα δούμε την κυκλοφορία του έγχρωμου Kindle σε τιμή βέβαια που θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Βέβαια το κατά πόσον το κοινό θα ενδιαφερθεί πραγματικά για ένα e-reader με έγχρωμη οθόνη, είναι κάτι που μένει να το δούμε. Όπως ήδη αναφέραμε, αν η τιμή του είναι αρκετά χαμηλή είναι βέβαιο ότι θα το προτιμήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC