Αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets

Αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets
 

Όσοι ασχολούνται με ελεύθερη ή αυτόνομη κατάδυση είχαν μέχρι τώρα ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στις δραστηριότητες τους. Όχι δεν ήταν η νόσος του δύτη ή το πώς θα βρουν την κατάλληλο γι’ αυτούς εξοπλισμό.

Το βασικό τους πρόβλημα ήταν ότι κατά τη διάρκεια των καταδύσεων τους δεν μπορούσαν να πάρουν μαζί τους το smartphone ή το tablet τους. Κακά τα ψέμματα. Όταν βρίσκεσαι στο βυθό και κυνηγάς ροφούς αυτό που πραγματικά σου χρειάζεται είναι να έχεις μαζί σου και ένα iPad.

Ευτυχώς το ζήτημα έρχεται να λύσει η Puro ανακοινώνοντας αδιάβροχες θήκες για smartphones και tablets. Οι θήκες εξασφαλίζουν προστασία όχι μόνο από νερό αλλά και από άμμο, σκόνη και φυσικά από το αντηλιακό μας.

Επίσης παρ’ όλη την προστασία που προσφέρουν, δεν μειώνουν καθόλου τη λειτουργικότητα της συσκευής. Με άλλα λόγια μπορείτε άνετα να κάνετε κλήσεις, να παίζετε και να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC