Θα δούμε WP8 συσκευές από τη Nokia το Σεπτέμβριο;

Θα δούμε WP8 συσκευές από τη Nokia το Σεπτέμβριο;
 

Πρόκειται φυσικά για φήμη αλλά παρόλα αυτά φήμη με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Όπως ακούγεται λοιπόν, παρόλο που η πορεία της Nokia στις ΗΠΑ δεν ήταν και τόσο καλή, η εταιρεία ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη το φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι θα δούμε συσκευές Lumia WP8 από την εταιρεία στην εκδήλωση «Nokia World» που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Το αν πράγματι είναι πιθανό κάτι τέτοιο δεδομένου ότι τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν σχεδόν δύο μήνες αργότερα δεν το ξέρουμε.

Αν ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει πάντως τα μοντέλα που πρόκειται να δούμε θα είναι τα Lumia 910, 1001 και 920. Μάλιστα δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί ακόμη και κάποια συσκευή με PureView τεχνολογία. Παρόλα αυτά αρκετοί πιστεύουν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για μια τέτοια μετάβαση.

Σε κάθε περίπτωση η Nokia θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της αν θέλει να ανακτήσει μερίδιο της αγοράς των smartphones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC