Θα ενσωματωθεί το skype στο Xbox;

Θα ενσωματωθεί το skype στο Xbox;
 

Στην πλήρη ενσωμάτωση του Skype στο Xbox φαίνεται ότι προσανατολίζεται η Microsoft. Πρόκειται άλλωστε για κάτι που το ζητούν όλοι οι κάτοχοι της συσκευής καθώς θα αυξήσει κατά πολύ την χρηστικότητα της.

Αν κρίνουμε λοιπόν από μια αγγελία για θέση εργασίας στη Microsoft, η εταιρεία σκοπεύει σε πλήρη ενσωμάτωση και όχι στην απλή ύπαρξη μίας εφαρμογής. Στόχος είναι με άλλα λόγια η βελτίωση της συνολικής εμπειρίας επικοινωνίας στην παιχνιδομηχανή.

Βέβαια δεν είναι σαφές το κατά πόσον η ενσωμάτωση αυτή θα αφορά το Xbox 360 καθώς φαίνεται ότι το hardware της κονσόλας θα είναι δύσκολο να το υποστηρίξει. Παρόλα αυτά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Microsoft θα το συμπεριλάβει στο επόμενο μοντέλο. Το Xbox 720 δηλαδή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC