Θα υπερδιπλασιαστούν τα downloads εφαρμογών μέσα στο 2012

Θα υπερδιπλασιαστούν τα downloads εφαρμογών μέσα στο 2012
 
Τον Ιούνιο η Apple είχε ανακοινώσει πως ο αριθμός των συνολικών downloads στο App Store έφτασε τα 30 δισεκατομμύρια, μόλις τρείς μήνες αφότου είχε σπάσει το «φράγμα» των 35 δισεκατομμυρίων.

Μάλιστα ο αριθμός των downloads σημειώνει πρωτοφανή άνοδο τα τελευταία χρόνια. Το 2010 οι χρήστες του App Store κατέβασαν περίπου 7 δισ. εφαρμογές, ενώ το 2011 ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 10 δισ.

Φέτος, με τους χρήστες να έχουν ήδη κατεβάσει 10 δισ. εφαρμογές στους πρώτους έξι μήνες του έτους, ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει το διπλάσιο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με την αύξηση που σημειώνεται στο chart του Business Insider Intelligence, καθώς και με τις υποθέσεις των αναλυτών, το App Store ενδέχεται να ξεπεράσει τα 20 δισεκατομμύρια downloads μέσα στο 2012, σημειώνοντας ρεκόρ με 40 δισεκατομμύρια συνολικά downloads από το 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC