Η Apple θα ανακοινώσει το iPad Mini τον Οκτώβριο

Η Apple θα ανακοινώσει το iPad Mini τον Οκτώβριο
 
Ο blogger/αναλυτής John Gruber, ο οποίος και έχει αρκετά καλό ιστορικό όσον αφορά τις υποθέσεις του, είναι πεπεισμένος πως το νέο tablet της Apple δεν θα ανακοινωθεί πριν τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενισχύοντας τις πρώτες φήμες για ξεχωριστή παρουσίαση που είχαν ακουστεί από αναλυτές λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Δεν νομίζω πως η Apple θα ήθελε reviews του νέου iPhone και του μικρότερου iPad να κυκλοφορήσουν την ίδια στιγμή» γράφει.

«Το νέο iPhone είναι μεγαλύτερο, πιο cool και συγκεντρώνει περισσότερη προσοχή από τους χρήστες – και είναι στο συμφέρον της Apple να διατηρήσει αυτή την προσοχή απερίσπαστη».

Αντί λοιπόν η Apple να παρουσιάσει ταυτόχρονα δυο νέες συσκευές τον Σεπτέμβριο, το πιθανότερο είναι η παρουσίαση του iPad Mini να γίνει μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Μια υπόθεση με την οποία συμφωνεί και ο Jim Dalrymple, ένας ακόμα αρθρογράφος που παρακολουθεί στενά την Apple και έχει εξίσου άριστο ιστορικό στις φήμες που δημοσιεύει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC